rss
logo
 
vrijdag 19 oktober 2018

LOL

Fred de smid kwam zaterdag al om 8 uur. Oooh, aaah, geeuw, wat vroeg. En koud. Titan en Jay werden bekapt en kregen de ijzers opnieuw onder, Harissa was deze keer onderhoudsvrij. Keurige hoeven. Dik twee uur duurde het klusje. Bevroren vingers en tenen, wij althans, de paarden kunnen ertegen en Fred had tenminste nog af en toe een warm hoefijzer in zijn handen.

Zondag sneeuwde het hard, de laatste ronde voor de dooi, en we maakten er nog gauw een flinke wandeling doorheen. Natuurlijk was er niemand anders met ditzelfde idee, we waren weer als enigen op de been.

Weer thuis bleken de buren een kloeke sneeuwpop te hebben gemaakt. O ja, een verschrikkelijke sneeuwman, die zouden wij ook nog maken, gauw voordat alles smelt. Ik smurfte snel een mooie sneeuwkat en R rolde alvast de basis voor de Man.

sneeuwkat

Het was nog een hele hijs om de romp erop te krijgen en het hoofd, daar kon alleen R bij. Maar dan heb je ook wat. Mooi man.

sneeuwman

Even een foto met schaaldiertje erbij als bewijs, en dan dooien maar. Er komt vast wel weer sneeuw, maar deze pret hebben we toch maar mooi al gehad.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR