rss
logo
 
vrijdag 19 oktober 2018

Toch nog

Eerst leek het een dag van louter non-events te worden. We verwachtten het een en ander met de post (een nieuwe NAS, drie paardendekens voor als er toch eens eentje ziek of zwak is, en een setje heel specifieke drukknopen) en de garage zou bellen of de Audi verkocht was. Maar de post reed zonder stoppen voorbij en de garage belde niet. En het was te vroeg om zelf te bellen.

Dus wat nu te doen. Sneeuwruimen maar weer.

sneeuw

Dat is altijd leuk. En nuttig, want aan het eind van de middag reed een bestelwagentje de inmiddels schone oprit op en leverde toch nog de NAS af. R zit hem nu te installeren.

Aan het begin van de avond belde bovendien de garage alsnog. Verkocht. De Audi-met-de-winterbanden brachten we zaterdag al naar de garage, en daarna reden we met de Golf-met-de-zomerbanden terug naar huis (vandaar), glibberend en wel. Nu snel op zoek naar een 4x4 die een trailer kan trekken, zodat we niet meer afhankelijk zijn van derden, hoe bereidwillig ook. Jippie, het moest toch gebeuren en nu kan het.

En nog wat. Toen ik klaar was met sneeuwruimen zei ik tegen R: pas op, daar op de hoek van het terras ligt geen sneeuw meer maar nog wel ijs. En wie ging er vervolgens precies daar onderuit? Juist. Ik ving mijn val op met de muis van mijn linkerhand, er was geen tijd om een handiger lichaamsdeel te kiezen, en die muis wordt nu steeds dikker en pijnlijker. Goed dat het de linker is, ik kan nu even niet sneeuwruimen maar nog wel internetten.

Zodoende gebeurde er deze dag toch van alles.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR