rss
logo
 
dinsdag 18 december 2018

Creatief met touw

Harissa's wolfstanden worden zondag verwijderd, net als bij Jay is gebeurd, en dat moest vandaag worden voorbereid. De tandarts gaat zijn werk doen in de box in de wei aan de overkant (rubberlaarzen meebrengen), daar moet dus spanning naar toe en we moesten iets improviseren om haar hoofd niet de hele tijd met de hand omhoog te hoeven houden. Daar ze een lichte verdoving krijgt, doet ze zelf geen moeite en zo'n paardenhoofd wordt gaandeweg steeds zwaarder; niet handig als de paardeneigenaar halverwege de procedure onder het gewicht bezwijkt.

Met Jay is het destijds ook goed gegaan dus het zal wel lukken, al ziet het er een beetje vreemd uit, een paardenhoofd aan een touw aan het plafond. Zelf heeft ze er geen weet van. Als ik een hand vrij kan houden, zal ik proberen deze keer wel foto's te maken.

Omdat we toch buiten waren in de snijdende wind en de gierende kou, dekten we ook de stapel haardhout af.

stapel

Dat waren we al veel eerder van plan maar het moet passend weer zijn, anders is het door één persoon op zijn plaats houden van twee dekzeilen bij windkracht 6 tot de ander er snel wat blokken opgooit, niet avontuurlijk genoeg. Maar vandaag waren de omstandigheden ideaal. Zo, nog wat strotouwtjes eroverheen en klaar. Gauw naar binnen voor gloeiendhete thee met een reepje Cote d'or, altijd dringend nodig na zo'n gure exercitie.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR