rss
logo
 
woensdag 17 oktober 2018

Training

Wat is het leven toch afwisselend. Zaterdag de kerstman over de vloer en zondagmiddag oefenen voor de Flash Mob waar ik binnenkort aan meedoe. Van de ongeveer 80 deelnemers (dat is maar een deel, op andere plaatsen zijn er ook repetities geweest) was ik natuurlijk weer de oudste. Niets aan te doen, de laatste jaren is dat altijd zo als ik iets sportiefs doe. Ik zit er niet mee zolang er tenminste wel enkele anderen van boven de pakweg 30 meedoen. Als ik ooit als enig oud vrouwtje in een groep van 16-jarigen blijkt te dansen, zal ik me gaan afvragen of het tijd is om wat anders te gaan doen. Pannenlappen haken of zo. Maar nu hoeft dat nog niet.

Het was leuk. Goeie muziek, gretige deelnemers en een behoorlijk resultaat. De choreografie moet er in één sessie bij iedereen worden ingestampt, dus niet te moeilijke pasjes. Nu nog tot het moment van de echte Mob de volgorde van die reeksen onthouden, mijn zwakke punt. Toch de ouwe dag misschien, maar eigenlijk was mijn geheugen voor dat soort dingen 20 jaar geleden ook al niet best. Fysiek in vorm ben ik wel.

Ook leuk was dat ik in zo'n grote groep onbekenden toch al mensen bleek te kennen. De nodige bises weer. Dat is snel gegaan, in een regio waar we niemand kenden toen we er kwamen wonen. Allemaal via de paarden, goed volk dus zonder meer.

De Flash Mob wordt gefilmd. Over een kleine twee weken zal YouTube dan kunnen zien of ik de volgorde heb weten te onthouden of niet. Oei, hm. Als we dan maar niet net zo vaak bekeken worden als Psy.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR