rss
logo
 
donderdag 16 augustus 2018

Een, twee, drie, vier

Een. De mondoloog vond het net als de huisarts en R raar dat ik erin slaag op het midden van mijn tong te bijten. Ik zeg: helemaal niet moeilijk, gewoon beter jullie best doen. In elk geval vond hij mijn bultje niet verontrustend en dat is het belangrijkste.

Twee. Tijdens onze buitenrit vanmiddag verloor Titan maar liefst twee ijzers. Het tweede zag ik eraf vliegen en voor het eerste liepen we nog een heel eind terug, maar we vonden het niet. Het laatste stukje moest hij dus op blote voeten naar huis. Dat deerde hem weinig. Het was trouwens toch tijd voor de hoefsmid.

Drie. Omdat we toch naar Arlon moesten voor het bezoek aan de stomatoloog (de monddeskundige dus), gingen we ook even langs de Hema. Zei zij achteloos, alsof het helemaal niets bijzonders is. De Hema, dat betekent snoep 'hollandais'. Er is een klein Hemaatje in Arlon, dat dit seizoen vrijwel geheel lijkt te bestaan uit sinterklaassnoep en kerstversiering. Dat laatste laat ons koud, maar we scoorden twee plakken gevuld speculaas en een zak pepernoten. O als kinderen zo blij.

Vier. We hebben iets te vieren. Eigenlijk was het donderdag dat onze Belangrijke Mijlpaal zes jaar geleden was, maar we vieren het zaterdag met lekker uit eten. Met de uitvoering van het plan van toen zijn we nog steeds bezig.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR