rss
logo
 
vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwtjes

Om het leven niet al te voorspelbaar te maken besloot ik 's ochtends, mee te doen aan een Flash Mob, binnenkort. Kwam binnen via Facebook, en ik klikte in een opwelling op het Go-knopje. Het wordt een goed georganiseerde mob, waarvoor de deelnemers eerst een keer moeten oefenen. Echt een spontaan optreden dus. Als het nu maar niet sneeuwt, die dag (ik zeg natuurlijk niet wanneer en waar, anders is de flash eraf). Het is iets met dansen, ik heb nu al voorpret.

's Middags gingen we even bij Sophie langs, dat was alweer even geleden (de poging van gisteren niet meegerekend). Twee van de meisjes daar begroetten me enthousiast: 'ha, jij gaat ook meedoen met de flash mob!'. Facebook is onmisbaar geworden. Hoe zouden we anders zo snel van elkaars belangrijke nieuwtjes op de hoogte raken. Van mijn kant volg ik hun avonturen en fotootjes van gekke bekken ook op de voet, het kost niets en is zo weer voorbij. Heel anders dan webloggen, dat is echt zo blijvend weetuwel.

Meer nieuws. Olivier is een schuilstal aan het bouwen van boomstammen uit het bosje schuin achter ons huis, dat is van hen. Zo chic, dat zou ik ook wel willen, een schuilstal van eigen bomen. Verder bood Sophie ons spontaan het gebruik van haar manege buiten de lestijden aan, als wij eens willen trainen met onze paarden. In afwachting van onze eigen longeercirkel is dat een uitkomst, daar zullen wij graag gebruik van maken.

En volgende week gaan we met Sophie samen buitenrijden. Zo leren onze paarden ook eens een paar nieuwe gezichten kennen, zowel paarden als mensen, dat is goed voor ze.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR