rss
logo
 
zaterdag 24 februari 2018

Multitasking met resultaat

Eigenlijk hadden we voor vanochtend een plan, en een behoorlijk goed en nuttig plan ook. Maar eerst nog even mijn haar verven, dat was hoog tijd. Een beetje lichter dan de natuurlijke kleur doe ik meestal, en dan zie je na een paar weken het verschil weer. Onderwijl was R doende te proberen youtubefilmpjes af te spelen op de tv. Dat viel nog niet mee. Het ging, maar er moest ook een minder omslachtige methode bestaan. Zoekzoekzoek. Ook was er nog een kabeltje waarvan moest worden bedacht hoe het het beste kon worden aangesloten, en waarop, en kabeltjes kosten altijd extra tijd.

Omdat ik toch moest wachten terwijl de haarverf zijn werk deed, kon ik mooi de pc-kant van het experiment bemensen terwijl hij bij het tv-scherm stond uit te vogelen wat er met alle knopjes en labels en symbooltjes bedoeld werd. Dat is bij elke tv weer anders, tijd dat dat eens gestandaardiseerd wordt. Alles bij elkaar duurde het een hele tijd. Eigenlijk wel wat langer dan er op de haarverfverpakking voorgeschreven staat, maar als je zo met meerdere activiteiten tegelijk bezig bent, schiet op de klok letten er wel eens bij in.

Kort en goed. We kunnen nu youtube- en andere beelden weergeven op het tv-scherm en ik lijk op Ysabell, de adoptiefdochter van de Dood in Mort, oftewel op een paardenbloem. Ach, zolang het maar niet waait, zei R troostend.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR