rss
logo
 
dinsdag 18 december 2018

Vakantie

Okee, het weblog. Ja. We zijn weer thuis, na vijf dagen alternatieve Transsemoisienne, R met Roxane en ik met Sapho (van Sophie).

transsem2

Door het natte weer de afgelopen weken waren de riviertjes en beekjes veel dieper en sneller dan normaal, we doorkruisten ze dwars of in de lengte, door de uitgestrekte bossen waar we niemand tegenkwamen en midden in goed onderhouden dorpjes vol toeristen op terrasjes.

transsem

De regio rond Nafraiture, toch maar 60 km van hier in de provincie Namur, is veel steiler dan onze hoogvlakte thuis, we stegen en daalden voortdurend.

transsem3

Alles ging goed, we hadden veel pret met de meisjes en hun ponies en vier volwassenen. Hoewel het vrijwel niet regende, werden sommigen toch kletsnat.

transsem4

Weer thuis draaiden we zes wassen, repareerden een plank van de omheining aan de overkant waar een boom op was gevallen en gingen verder waar we gebleven waren. Olivier kwam maaien en schudden en nu wachten we tot hij het hooi op zwelen komt harken. De krekels krekelen en het is warm in huis. Het is opeens zomer geworden.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR