rss
logo
 

Kort samengevat

Ik ben een beetje achtergeraakt met vastleggen van belangrijke gebeurtenissen, ook wel bekend als mijlpalen. Dat komt doordat er veel mijlpalen waren, dan blijft er weinig tijd over voor gelog.

Kort samengevat. Zaterdag verwijderde de paardentandarts de wolfstanden van Jay, als dat geen belangrijke gebeurtenis is weet ik niet wat dan wel. De persfotograaf werd bij de operatie betrokken doordat hij het hoofd van het paard omhoog moest houden, daarom geen foto's, en de verslaggever doordat zij het roestvrijstalen hamertje moest aangeven, daarom geen live verslag. Alles ging goed, Jay stond er slaperig bij en heeft van het hele gedoe weinig meegekregen en toen de roes was uitgewerkt wilde ze al wel weer een hapje gras. De wolfstandjes hebben we mee naar huis gekregen en die staan nu in het bleekwater. Ik verwacht niet dat het web zit te wachten op een foto daarvan, maar anders zegt u het maar.

Zondag deden we mee met een dagtocht bij Sophie, lekker probleemloos Engels buitenrijden zonder iets te hoeven leren is ook wel weer eens fijn. 34,2 kilometer. Alles verliep vlekkeloos behalve dat één ruiter opeens naast zijn paard lag maar dat hoort erbij. Wij waren het niet, en het slachtoffer klaagde niet over letsel. Het weer varieerde van motregen (het eerste uur) tot harde regen en wind (de rest van de dag) en slagregens (net op het moment dat wij allemaal buiten liepen om de paarden na afloop weer naar hun wei te brengen). Nat tot op het ondergoed. Het water klotste door de rijlaarzen bij elke stap. Geweldige sfeer, prachtige omgeving en daarna thuis onder de warme douche.

Na het eten nog even bij Jay kijken. Ze maakt het prima, zo te zien geen pijn in de kaken. En dat was de laatste belangrijke gebeurtenis van de dag.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR