rss
logo
 
vrijdag 19 oktober 2018

Plaatjes

Okee, plaatjes. Er is een tijd geweest dat ik er niet over gedacht zou hebben, foto's van ons afval online te zetten, maar die ligt ver achter me. Ziehier. Wat er niet meer is, in volgorde van afbraak:

De BBQ. U ziet hem niet? Klopt, als laatste zijn die stenen en de betonnen bodemplaat afgevoerd door R van I+R. Hier lag het ooit vol wrakke schuurtjes, halfvergaan plastic, olievaten en doorgeroeste kruiwagens. Het enige achter het huisje wat nu nog rest zijn onze keurige bloempotten en de vuurkorf.

weg0

Naar schatting 9 ton betonnen paaltjes en dwarsliggers, klaar om te worden afgevoerd per container. Ook in beeld: de hoge omheining, waar nu dus niet langer betonnen paaltjes en dwarsliggers voor staan. Mooi leeg is niet lelijk.

weg1

Het oude wastafelmeubel, inclusief gefossiliseerde stukjes zeep die er de afgelopen 30 jaar onbereikbaar naast waren gevallen. De roest is niet zichtbaar, en dat is maar goed ook.

weg2

Ons nieuwe badkamermeubel(tje), clean and cool. Komt allen logeren.

weg3

Niet weg: de sneeuwklokjes langs de oprit. Niet vergeten die knolletjes in veiligheid te brengen voordat de bulldozer komt.

weg4

Zo, dat was dat. Volgende project: het schoonmaken van de bosrand, zodat daar ruimte komt om de omheining van de paardenwei te plaatsen. Dat zal dan weer plaatjes opleveren van huizenhoge stapels takken en braamstruiken waar de brand in gaat. Hoera.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR